3 november 2010

Krock

Det blåser så huset skakar. Såg nyss att en bil krockade med en framrullande soptunna. Det blev dock inga skador på någon av dem ... Det får bli en myskväll med brasa och varma filtar. Inne är det varmt men ljudet av regn och blåst gör att det känns ruggigt inne också.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Bara roligt med kommentarer, och speciellt när det kommer från andra sidan jorden.

  Skriv upp macro-ojektiv på din julklappsönskelista.

  Idag ska jag faktiskt ut och se om jag kan fånga några små kryp med objektivet. När man kommer in i blomman brukar det finnas små kryp som man inte ser med ögat om man inte har glasögon på sig förstås ;). Där vi bor på Blossoms, man hör bara på namnet att vi har en trädgård med många olika blommor och träd.

  Blombilden är tagen med Canon 500D och Canon-macro EF-S 60mm.

  Roligt att se att vi följer samma blogg: Helena Ljunggren, hon har fina bilder och skriver bra, speciellt att läsa "My Truth" intressant läsning om hennes tankar och funderingar.

  Kram och ha en bra tossda!

  SvaraRadera
 2. Det är först nu när jag själv bloggar som jag inser hur roligt det är med kommentarer. Ska bli bättre på det hos andra.

  Ja, Helena skriver bra och hennes foton är underbara. Har också provat några av recepten och de är enkla att följa, och gott blir det!

  Kram, ha det bra!

  SvaraRadera