18 oktober 2012

I like: höst

Hösten som den är just nu  älskar jag - färgexplosioner men också mjuka, snälla toner i dimman. Klara dagar med blå himmel och magiska morgnar med ljus och dimma. Morgonljuset är som gjort för fotografering, solen ger ett skimmer över landskapet och jagar bort dimman som dröjer sig kvar över vattnet och gör allt lite mystiskt. Magi! Jag tror att hösten är finast just på morgonen ...

Torsdagstema

9 kommentarer:

 1. Visst kan det vara fantastiskt vackert en tidig höstmorgon. Som på din bild - det är bara älvorna som fattas....

  SvaraRadera
 2. Du har helt rätt... hösten gör sig bäst på morgonen. Härlig höstbild!

  SvaraRadera
 3. Hösten är fin och rogivande och din bild är urtjusig

  SvaraRadera
 4. Verkligen tjusigt.. önskar det vore så här oxå.. men här regnar det mest..o det börjar jag tröttna på...Annars är hösten en fin tid.

  SvaraRadera
 5. Ja just det ja du är ju uppe med tuppen och tar en runda, näe nu ska jag också försöka skärpa till mig och komma ur sängen vid det magiska ljuset.
  Men du vet täcket bara håller i mig och vägrar släppa taget...Rantafar snarkar så lugnande...och jag vänder på mig, sluter ögonen å somnar, en liten stund till bara......

  Men jag ska skärpa mig. Värken jagar upp mig vid fyra tiden och då brukar jag gå "brandvakt" en stund och sen lägga mig igen....å somna.

  Men jag ser på ditt foto att jag borde vara ute i vargtimmen jag med...vackert.

  Tjingelingen och ha en finfin torsdag...

  SvaraRadera
 6. Ja det gör även jag när det är soliga dagar. Hoppas på fler soldagar i oktober.

  SvaraRadera
 7. Ja sant! Det er på morgenen det er aller vakrest denne tiden! Nå er det mørkt når jeg står opp, og det er deilig å se lyset komme! Vakkert bilde med litt høsttåke!
  Takk for hilsen! -Margit-

  SvaraRadera
 8. Ja, det är ju helt underbart! Så vacker. Man vill liksom kliva in i bilden. Kan riktigt känna det där lite fuktiga och kyliga. Det gnistrande klara höstdagarna är också fina men man känner sig mer närvarande när det är som du visar på bilden.

  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 9. Ja så är det nog, du har tagit en fin bild på morgondiset!

  SvaraRadera