10 februari 2012

Alla hjärtans dag

Än är det några dagar till Alla hjärtans dag, denna lite jippoartade import från väst. I lagom doser kan det ju vara fint - att komma ihåg, ge en liten present eller uppmuntrande ord, skicka ett brev eller kort ... Det värmer i vinterkylan. Men själv uppskattar jag nog mer att bli ihågkommen och överraskad någon annan dag istället.

Men alla söta bloggvänner: jag önskar er en dag med värme, vänskap, kärlek och omtanke! Och önskar er lika mycket av allt detta på årets alla andra dagar också.

Katarina på Blooming Friday har valt temat. Hon är värd en extra varm hälsning med tack för sitt arbete med våra utmaningar.

9 kommentarer:

 1. Åh, så härligt! Vi firar inte heller nåt särskilt och jag håller med att man behöver väl lite uppskattning vilken dag som helst och inte bara när det är "bestämt"! Trevlig helg. /Anette

  SvaraRadera
 2. Håller med dig !!Man ska inte behöva en dag för visa den, det kan man göra varje dag.
  Ha en alldeles underbar fredag!!

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt att få motta ett sådant kort!
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Kan nog bara instämma i dina ord. Snyggt kort!!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Håller med dig:))
  Kul att du vill vara med i vår utlottning:)
  Önskar dig lycka till och trevlig helg;)

  Kramen

  SvaraRadera
 6. Härliga hjärtan, vi firar inte heller direkt möjligtvis bakar jag något gott och lagar lite extra god mat men jag gynnar definitivt inte affärsmännen...förstår inte varför man hela tiden ska köpa en massa saker för att kunna fira??? Ha en fin helg.
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Romantiskt och jättefint hjärtligt montage av bilder. Önskar dig en fin helg (och alla andra dagar också) med massor med hjärtlighet.
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 8. Vilken vacker hjärtbild! Vi firar inte heller denna dag med en massa saker.

  SvaraRadera
 9. Tack detsamma! Ja, det borde egentligen inte behövas ett särskilt datum i almanackan för att kunna visa varandra uppskattning. Men det kan ju vara kul att det finns. Ha en jättefin helg och alla hjärtans dag! :)

  SvaraRadera