23 augusti 2013

Veckans fönster - valfritt

Det valfria fönstret denna vecka blir från växthuset. Det är ju de fönster som jag tittar på mest denna sommar. Och så sken solen så härligt på dem i morse när jag kom från min morgonrunda. Idag mätte jag sträckan - 4,6 km. Det blir många mil under de över 20 åren som jag har gått denna runda  varje vardagsmorgon. På helgerna blir det ibland inget på morgonen, ibland en promenad på ett par timmar.

Och så fick vi också önska något med vår bild. Tja, min önskan om växthus har ju gått i uppfyllelse. Så då önskar jag en skön lång höst!

Veckans fönster

15 kommentarer:

 1. Åh, vilket underbart härligt fönster. Jag drömmer om ett eget växthus, men det ser ut som om jag får drömma ett år till. Mysigt med morgonskenet på växterna! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Läcker bild med blommande fönster! Jag glömde att önska något men jag delar din önskan om en lång skön höst!
  Ha en skön fredagskväll!

  SvaraRadera
 3. Läcker bild med blommande fönster! Jag glömde att önska något men jag delar din önskan om en lång skön höst!
  Ha en skön fredagskväll!

  SvaraRadera
 4. Det blir en imponerande sträcka du gått med dina regelbundna vanor. Och växthuset med dess fönster ser ju hur fint ut som helst.

  SvaraRadera
 5. Oj vad prunkande och fint. Härligt att gå så där.

  SvaraRadera
 6. Ja men du fåååår en lång höst då det kan jag garantera. För ingenting kan vara bättre än ett växthus..det är jag så säker på efter sex år som växthusmadame..

  Så läckert dit ser ut..lycka till.

  SvaraRadera
 7. Vilket fint växthus !! Underbar färgprakt och vad härligt att din dröm gått i uppfyllelse. Det gör säkert den om hösten också. Tror det blir en fin och lång höst i år.

  SvaraRadera
 8. Det låter härligt med morgonpromenaderna, så regelbundet- jag är stum av beundran. Vilken fin bild på fint växthus!

  SvaraRadera
 9. Åh så fina fönster, riktigt ljuvliga o färgsprakande. Väldigt snygga bilder. Det är roligt med valfritt fast svårt också.
  Måste vara underbart att äga ett växthus.

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Låter hur underbart som helst med dina promenader, för att sedan komma hem och se allt det vackra i och vid växthuset, är inte alls avundsjuk... ;0)

  SvaraRadera
 11. Varför ska man över ån efter vatten. Kul att du bjuder på denna härliga bild hemifrån dig. Jag behöver knappast tala om att jag önskar mig din viljestyrka när det gäller promenader... ett par gånger i veckan blir det för mig - men absolut inte på morgonen! Inte så att jag inte tycker om... men svårt att prioritera rätt bara. ;)

  SvaraRadera
 12. Hej Leena!
  Jag tycker potatisbladmögel ser ut som att bladen gulnar och får bruna fläckar, det vissnar liksom i snabb takt och lägger sig ner. Sen regnar möglet ner i jorden och angriper potatisarna som får brunröta. Det ser ut som att det även angriper själva tomatfrukterna, vissa blir fläckvis bruna under skalet och oätliga.
  Ruccola är snabb att gro och har vi tur blir det många fler varma dagar så att det hinner bli fina plantor. Det är en favorit här med :-) Det kan vara en fördel att så i kruka, det går lite snabbare!
  Vacker bild från din trädgård!

  SvaraRadera
 13. Det ser ut till att växa riktigt bra i ditt växthus!

  SvaraRadera