24 maj 2012

I like - sommarmorgnar!

Den här veckan har det varit alldeles underbart på morgnarna - sol, skir grönska, fågelsång och blommor. I vanliga fall går jag mina morgonpromenader före jobbet med en företagarkollega men denna vecka kan hon inte så jag går när jag vaknar, och det verkar bli tidigt ... Jag vaknar utan väckning, dricker en mugg te - och sedan ut.

Mitt enda sällskap har varit kameran, och jag har inga hörlurar för då skulle jag missa fåglarna som är verkligen i gång strax efter soluppgången. Och att höra göken i skogen när man går där alldeles själv är ljuvligt - om jag hade anlag för det så skulle jag nog bli religiös. Nu blir jag bara morgonpigg :)

Torsdagstema

13 kommentarer:

 1. Ja visst är det ljuvligt på morgonen, hörde näktergalen för första gången i mitt liv i går morse.
  Vilken underbar bild, älskar speglingar och här är det ju flera.
  Ha en bra dag;-)

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med tidiga morgonpromenader. Här är det gryningspromenader som du vet, kolsvart och sedan ser man att det börjar bli lite rött på himlen i öster. Underbart och även här hör man fåglar som kvittrar när det börjar gry ute.
  Snart kommer jag hem för sommarsemester, hoppas vi har tid att träffas över ett glas vin. Jag skriver ett mejl idag till alla inblandade/ Kram Annelie

  SvaraRadera
 3. Det er deilig med sommermorgener som har så mye å by på.
  Og som man trenger både ører og øyne for å få med seg, For ikke å snakke om kamera.
  Nydelig, rett og slett.
  Nyt dagen
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2012/05/24/hatter-og-katter/

  SvaraRadera
 4. Så vackert du fångat din morgon!!
  En sådan hade jag idag - gick till jobbet (tar ca 50 minuter) och njöt av sol, värme, skir grönska och fågelsång. Så ljuvligt!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar din "I like" också!

  Fint!

  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Så underbar bild med det fina ljuset och skuggan. Ha de gott

  SvaraRadera
 7. Du beskriver dina morgonpromenader så fint att jag blir sugen att ställa klockan på ringning lite tidigare imorgon... jättevacker bild också!

  SvaraRadera
 8. Jag kan inte annat än hålla med dig. Morgnarna är underbara. Lukten och det svala vädret gillar jag. Nu är det så kvavt hos mig att det inte syns en kotte ute.

  SvaraRadera
 9. En helt härligt fin bild. *njuter* Önskar jag hade din energi på morgonen för beskrivningen är så levande att jag vill gå med dig ut i fågelsången.

  SvaraRadera
 10. Visst är det härligt med sommarmornar, speciellt när solen börjar kika fram och fåglarna kvittrar!

  SvaraRadera
 11. Åter en superskön bild. Hörlurar? Skulle aldrig ens komma på tanken.

  SvaraRadera