25 december 2010

Stilla

Vi har varit på skogspromenad både igår och idag. Igår träffade vi inte ens hundägare ute, det var helt öde i skogen. Idag var det rätt många som testade julklappsskidorna, stilarna och vurporna var rätt många ... Vi kanske gör en skidtur imorgon, det såg rätt härligt ut.


Vi skulle kolla hur nyårsaftonsstranden ser ut nu. Det var rätt svårt att komma dit genom skogen, vi får nog gå på vägen på nyårsaftonen, annars tappar vi halva gänget innan vi är framme. Sedan millenniumskiftet har vi som tradition att börja nyårsfestligheterna med att gå ut till andra sidan sjön och spela kubb, grilla korv och dricka glögg. När det börjar skymma traskar vi hem, gör oss festfina och fixar middag. Ibland är det ingen snö eller is, ibland bara is eller lite snö. Då behövs inga förberedelser för kubbspelet. Nu får vi nog skotta en plan men det går bra, på isen var det bara 20-30 cm snö.

Så här såg det ut igår eftermiddag, före Kalle Anka ... Idag är det gråare och det snöar lite.


Ja, visst kan man göra en fin plan för kubb här, eller hur? Sedan kan vi gena över isen hem, vid berget. Mer om detta senare.

1 kommentar:

  1. Vilken fin blogg du har och sååå underbara bilder!!! Kul att ha hittat hit....
    Ha en fortsatt härlig julhelg!
    Hälsningar från ett insnöat Öland och T

    SvaraRadera