10 september 2013

Hantverk

Från att ha varit flitig med både stickor och nål har jag nästan slutat att handarbeta. Det är kul att sticka tröjor men vi använder dem inte.

Här på Budapests höjder såldes det mycket hantverk, olika broderade dukar, sjalar, spetsar och annat. Vackert men inte heller det skulle bli använt hos oss så det blev inga köp.

Tisdagstema

14 kommentarer:

 1. Vacker miljö som inbjuder till shopping av fina hantverk

  SvaraRadera
 2. Jag nöjer mig också med att titta på sådana hantverk och imponeras av deras kunnande, men de passar inte in i min miljö.

  SvaraRadera
 3. Skickligt hantverk men det är tyvärr inget som jag gillar.

  SvaraRadera
 4. Fina hantverk med en helt underbar bakgrund;-)

  SvaraRadera
 5. Ja det är ett mycket vackert hantverk där det ligger många timmars arbete bakom. Tyvärr är det väl inte så populärt längre, var och varannan människa har väl skåpen fulla med ärvda dukar.

  SvaraRadera
 6. Sådant vackert hantverk finns det väldigt gott om här på Malta. Inget jag lockas att köpa men visst är det imponerande vad duktiga de är som kan skapa all detta vackra. Har aldrig varit fötjust i handarbete. Har inte nerver nog att sitta stilla så länge ;-) Fin bild med vacker utsikt.
  P.s Tröttnade snabbt på "min" lilla bagarbod och la in ännu ett hantverk :-)

  SvaraRadera
 7. Fin bild och en fantastisk bakgrund!
  Bra exempel på äkta hantverk...

  SvaraRadera
 8. Verkligen ett hantverk! Men man undrar ju hur de kan leva på det eftersom de flesta bara tittar o inte handlar. Jag skulle inte ha köpt något heller. Har så många dukar från mamma o mormor.

  SvaraRadera
 9. Otroliga handarbeten men jag håller med dig inget som man använder just nu, men jag har sett gummor sitta å brodera när jag varit utomlands och man vill ju bara köpa för dom är så söta och duktiga...

  Tjingeligen mitt hantverk började i skogen idag !!!

  SvaraRadera
 10. Fint hantverk och bakgrunden var helt magisk!

  SvaraRadera
 11. Fin bild men detta hantverk lockar inte mig på mina resor.

  SvaraRadera
 12. Jag känner igen mig! Jag gillar att brodera, virka och sticka, men sen används inte sakerna så jag har slutat med den sortens hantverk!

  SvaraRadera
 13. Jag känner också igen mig. Broderade massor förr men nu är det helt kört med det. Tror kameran kom och förstörde lite. ;)
  Fin bild med fint hantverk.

  SvaraRadera
 14. Vilken fin utsikt den som arbetar där har :) ett jättefint hantverk också!

  SvaraRadera