16 januari 2013

Upplyftande

Fly me to the moon ... eller någon annanstans. Det är inte utan att man behöver något uppiggande, upplyftande just nu. Det småsnöade hela tisdagen, inte så mycket att det var lönt att skotta men tillräckligt för att vädret kändes lite grått. Men nu är det vackert gnistrande vitt överallt, och det ska bli soligt vinterväder resten av veckan, och då går nog humöret upp igen. Och om inte det hjälper så har jag beställt lite roliga saker - en fotobok, massa fröer och en guidebok inför vårens resa. Så nu väntar jag ivrigt på posten!

14 kommentarer:

 1. Säkert upplyftande att ta en tur med den ballongen - om man vågar!
  Paket i brevlådan är inte dumt heller! Guideböcker tillhör mina favoriter....

  SvaraRadera
 2. En upplyftande tur till månen!
  Skön bild! Avkopplande att se.

  SvaraRadera
 3. Om jag bara vågade... då skulle jag gärna flyga luftballong :) Guidbok, fotobok och en hel massa fröpåsar - det är verkligen upplyftande!

  SvaraRadera
 4. Fin bild med både ballongen och månen. Passande sångtext ;)

  SvaraRadera
 5. Härlig bild! Här är det inte väder för någon upplyftande ballongtur, det småsnöar och är allmänt trist väder! Blir glad av din bild!

  SvaraRadera
 6. Jättefint du fångat ballongen och månen tillsammans. Den härliga blå himlen blir pricken över i:et.

  SvaraRadera
 7. Ååå, skulle gjerne vært der oppe og svevet:) Veldig oppløftende og innbydende!

  SvaraRadera
 8. Upplyftande bild på ballongen och visst är det upplyftande att vänta när man vet att det kommer något spännande med posten.

  SvaraRadera
 9. Luftballong nr två, gillar dem och din fina bild.

  SvaraRadera
 10. Så fint du fick med resmålet också!

  SvaraRadera
 11. Kanonbild med månen som motpol till den färgglada ballongen. Pigga upp sig med postpaket. God ide nu ska jag fundera på vad jag önskar i brevlådan ;)

  SvaraRadera
 12. Så läckert att du fångat både månen och luftballongen i bilden. Det ger verkligen en känsla av att den siktar på en flygtur dit upp.

  SvaraRadera
 13. Kanonläcker bild med både månen och den färgglada ballongen tillsammans.
  Låter spännande med dina inköp, speciellt guideboken. Vart går resan?

  Tänk vad smaken är olika när det gäller film, och tur är väl det, men de flesta gillar nog sådana filmer har jag en känsla av så jag är väl lite unik ;)!

  Helt plötsligt när jag är tillbaka i Singapore, och förmodligen efter 1:a januari är många bloggar blockerade för mig. De flesta är blogspot.com bloggar. Går inte öppna ens genom bloglovin, då kommer stopptecknet direkt. Öppnar som vanligt funkar inte heller, men men jag ändrade från.com till .se istället och då kunde jag öppna helt plötsligt.
  Jobbigt jobbigt och hoppas att det bara är tillfälligt.
  Singapore i ett nötskal!
  Ha en bra dag/ Kram

  SvaraRadera