19 september 2012

En lugn hörna

Om katten själv får välja ... då blir det en hörna, helst lite trång, så högt upp som möjligt, så lugn som möjligt. Pixel som vi ibland har som gäst här har klättrat upp på hyllan på uteplatsen och pryder sin plats väl, tycker jag. Han kan klämma in sig i förvånansvärt små platser trots att han ser så stor ut. Det mesta är dock bara fluffig päls ...


När han inte spanade på vad som hände gömde han sig bakom blomman. OK, bara huvudet fick plats där under men han var nöjd. Han syntes inte ... och det var lugnt och skönt.

Onsdagstema

9 kommentarer:

 1. Vilken mysig lite vrå, snygg kille;-)
  Ha en bra dag;-)

  SvaraRadera
 2. Når katten ikke ser deg, ser ikke du katten, synes de å tro :-)
  Nydelige bilder.
  Ha en flott dag, du og katte,
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2012/09/19/et-rolig-hjorne/

  SvaraRadera
 3. Det var en riktig man på den katten, så fin. Ja, katter är duktiga på att hitta platser där det är skönt, slöa som de är ;0)

  SvaraRadera
 4. Härliga foton på Pixel. Katter brukar hitta sina hörnor. Kul att ditt kattbesök funnit sin plats. :-)

  SvaraRadera
 5. Så vacker katt, och snyggt fotograferat!

  SvaraRadera
 6. Vilken söt katt! å en så'n som man vill lyfta upp och gosa med....men det kanske inte Pixel tycker om. Det bästa egentligen när man vill lära känna en katt är att katten får välja när den vill komma fram till en...man ska liksom inte bry sig DÅ blir den intresserad ungefär som att himlarns ser du inte MIG!? ;-)

  SvaraRadera
 7. Vilken fin yvig en! Och sin hörna har han hittat. Därifrån kan han skåda ut över världen i lugn och stilla ro, när han inte döljer sig för världen vill säga ;)

  SvaraRadera
 8. Ja tänk så praktiskt att vara katt.... Så lätt det skulle vara att hitta sin lilla vrå och dessutom med superbra utsikt!!

  SvaraRadera
 9. Vilken skönhet som hälsar på er då och då!
  Han pryder verkligen sin plats...
  Kram Sussi

  SvaraRadera