27 januari 2015

Planer

Den här sköna trion satt på en trappa i Trinidad i Kuba och smidde planer - kanske. Eller planerna var nog redan gjorda: att sätta sig med en en fet cigarr i munnen någonstans där turisterna rör sig. De ville ju givetvis ha pengar för att bli fotograferade. Fast det tycker jag att de var värda! Väldigt fotogeniska var de i alla fall.

10 kommentarer:

 1. Man kan ju undra vad de smider för planer :)

  SvaraRadera
 2. Verkligen en riktigt härlig bild på dina cigarrökande gubbar, men tänk att det är sig likt överallt, pengar.
  Man får tänka sig för innan man tar fram kameran och skjuter iväg ett skott, om man inte har pengar i fickan så bli man väl jagad.

  Ha du följt mina språkförbristelser på min blogg, inte lätt med dom finska orden , att få alla bokstäver på rätt plats. =)

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 3. Ja du detta härliga gäng skulle jag också betala för att fota, vilken läcker bild;-)
  Ha det bra, kul att höra av dej igen;-)

  SvaraRadera
 4. Underbar bild på de kubanska gubbarna. Vilka miner!
  Trist att de alla vill ha betalt men de kanske inte har det så lätt och då gäller det att passa på när det kommer turister förbi! Så jag skulle förstås också gett dem en slant.

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt fotogeniska! Ljugarbänksgubbar måste förevigas.

  SvaraRadera
 6. Nämen vad säger du, gör dom som pinupporna, ska ha betalt för ett kort? Det var värst, då sträcker sig nog deras planering till hur många cigarrer dom kan köpa för slantarna...

  SvaraRadera
 7. Men wow vilken helt underbar bild!! Lite trist att dom vill ha betalt men kan förstå att det var värt det när du fick till en sån charmig bild =)

  SvaraRadera