30 september 2011

Veckans fönster - kommersiellt

Veckans fönster visade sig bli en svår nöt för mig att knäcka. Jag är inte bra på att shoppa och kollar inte mycket i skyltfönster. Än mindre tar jag bilder på dem ... så vad skulle jag göra?

Jag kollade i mina arkiv och hittade Vyborg i Ryssland. Fönster som är lika lite kommersiella som jag! Det är inte lätt att se att det döljer sig en restaurang bakom de här små fönstren. Tur att jag har läst ryska och kan åtminstone läsa det kyrilliska alfabetet. Och maten inne? Jo, den var god!

Och jag går nog fortfarande förbi de flashiga fönstren med det senaste. Ofta hittar man guldkornen bakom de mer anspråkslösa fönstren. Kommersiellt eller ej!

Veckans fönster

4 kommentarer:

 1. Aha, det står RESTORAN på skylten! Och nej, jag kan ingen ryska alls, men alldeles svårt var det ju inte att lista ut. Restauranger är ju kommersiella i allra högsta grad så visst passar bilden in på temat. :)

  SvaraRadera
 2. De lyckas i alla fall dölja sin kommersiella verksamhet rätt bra. En passande bild för temat är det hursomhelst.

  SvaraRadera
 3. No moi taas Leena!

  Minäkin osaan lukea kyrilliset aakkoset joten ymmärsin että oven yläpuolella luki ravintola.
  Hieno kuva!
  Täytyisiköhän sinun ja minun aloittaa klubi(klupi?) jonka nimeksi voisi tulla vaikkapa: Me, joilta puuttuu kaupalliset kyvyt;)!?/Hyvää päivänjatkoa!Anja

  SvaraRadera
 4. Kommersiellt på ryska, de gamla "idealen" finns uppenbarligen kvar. Och som här, ganska befriande skönt och vackert utan allt tingeltangel som i den mer kommersialiserade världen kanske?

  SvaraRadera