5 juni 2012

Saknad

Åh, ljuvliga sommar! Man vill flytta ut, nästan sova där också ... Igår kväll grillade vi ute, himlen var blå och kaprifolen doftade ... men fleecen var på och det var sååå skönt att sedan gå in på den inglasade uteplatsen och stänga dörren noga efter. Det saknas något - värmen! Det blåser isande vindar och på nätterna får man lägga fiberduk över de ömtåligaste växterna. Så här ska det väl inte vara, i juni? Kom tillbaka, sköna värme! Du är saknad!

TisdagsTema

10 kommentarer:

 1. Vilken fin bild. Värmen kom tillbaka!!!! Du är saknad ;-)

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med dig! Underbart vackert foto...
  Ha en skön tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. Vackert foto. Nej minsann någon värme är det inte just nu. Kanske kommer det en värmebölja rätt var det är. Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 4. Vilken underbart uppiggande bild! Ja, nu vill vi att värmen ska komma tillbaka, jag vill ta mig strumporna igen och ta på mig solglasögonen :0)

  SvaraRadera
 5. Varmen savner man, men den kommer vel?
  Nydelig bilde.
  Ha en fin dag. Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2012/06/05/tisdagstema-6/

  SvaraRadera
 6. Det er bare skønt når man kan sidde udenfor og spise samtidigt med at man kan dufte naturen. Et meget flot billede og "savn"

  Mit bidrag ser du her:
  http://www.starone.dk/b4/?page_id=827

  SvaraRadera
 7. Så vacker bild du bjuder på!! Ljuvliga färger!

  Ha en skön tisdag!

  SvaraRadera
 8. Kan bara hålla med. Värre än det var i helgen (ösregn och svinkallt) har det inte varit på länge. Tack för din underbara bild!

  SvaraRadera
 9. Jag tror inte det varit så kallt i hela vårt land någon sommar på mycket länge.. Visst saknar jag oxså den sköna svenska sommaren .. riktigt skönt har du det trots allt som kan välja alternativ liksom i sköna trädgårdens anslutning :)

  SvaraRadera
 10. håller med dig,,,värmen är saknad!

  SvaraRadera