12 augusti 2011

Veckans fönster - grönt

Bretagne. Det är ett område med blommor, sol, hav och god mat. Och gott vin, som överallt i Frankrike. Och grönt. Detta fönster är inbäddat i grönskan med stockrosor och lite kvardröjande blåregn. Men mest grönt, grönt, grönt ... till och med fönsterkarmarna är målade i en ljusgrön nyans. Det lilla fönstret syns nästan inte bland all växtlighet. Det är sådant här jag knappt kan se mig mätt på när jag kommer förbi. Så vill jag ha det!

Veckans fönster

13 kommentarer:

 1. Underbart vackert!
  Så här såg det nästan ut hos mig i somras med riddarsporrarna på 2,5-3 m som nästan täckte mitt ateljéfönster! Bredvid dem kom sen stockrosorna upp. Ja det var fint! Men nu är det bara lite kvar av stockrosorna. Tiden går fort.

  SvaraRadera
 2. Inte helt lätt att se fönstret som du skriver men det är nog bara ren självbevarelsedrift... för att hålla borta värmen, eller? Vacker inramning hur som helst. :) Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Ja, så vill jag också ha det! Helt underbart frodigt!
  Hoppas du får en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Vilket överdåd av växtlighet. Underbart!

  SvaraRadera
 5. Verkligen grönt, både med växtlighet och fönsterfärg. Hade du tagit bilden lite senare, så hade det kanske inte gått att se att där var ett fönster! :-)

  SvaraRadera
 6. Härlig prakt av blommor och grönt! Visst skymtar man det lilla gröna fönstret också!

  SvaraRadera
 7. Ja, det var ett väldigt grönt och skönt fönster.

  SvaraRadera
 8. Men åååå vad härligt det fönstret såg ut. Hoppas mitt blåregn kommer att blomma någon gång. Inspirerande. Ha en fin fin lördag kväll/Gela

  SvaraRadera
 9. Heisann!

  Fantastisk, blir gla' av slike miljøer ;:OD)

  SvaraRadera
 10. Tänk att sitta vid det fönstret och bara få titta ut och njuta... Snyggt tagit

  SvaraRadera